Regio ZOU
Regio Lekstroom

Meer informatie | Berichten ketenpartners


Nieuwsbrieven Diakonessenhuis
Het Diakonessenhuis informeert de huisartsen over wijzigingen in de zorgverlening in verband met corona. Ga na het overzicht van nieuwsbrieven

Nieuws Covid-19 ROAZ Midden Nederland - 19 mei 2020
Lees de nieuwsbrief

Aanvullende maatregelen Saltro 
Brief 17 april
Klik hier voor meer actuele informatie over openingstijden 

MoleMann Mental Health
Intakes en behandelingen gaan gewoon door. Het team wil patiënten ondersteunen waar mogelijk en de huisartsen in deze tijd zoveel mogelijk ontlasten. Lees het bericht voor verwijzers op de website.

Update over het beleid bij Altrecht - 4 mei 2020
Lees de brief

Extra aanbod Senior Support
Senior Support vangt naast de reguliere dienstverlening nu ook senioren op die niet naar de dagbesteding kunnen, thuis zitten en tijdelijke extra hulp nodig hebben. Hiervoor krijgen zij steun van de gemeente in de vorm van extra budget. Lees meer

Zorgcoördinatie COVID
Aanvragen voor tijdelijk verblijf voor mensen met een coronabesmetting in Midden-Nederland kunnen bij Zorgcoördinatie COVID-19 worden ingediend. Alle contactnummers op een rijtje:

  • Aanvraag bed tijdelijk verblijf voor huisartsen, transferafdelingen ziekenhuizen, zorgbemiddelaars en specialisten ouderengeneeskunde: RAVU 085-1124755. 
  • Voor vragen over de coördinatie van acute zorg: ROAZ en Traumazorgnetwerk Midden-Nederland 088-7559621.
  • Voor medisch-inhoudelijke vragen, vragen van inwoners en voor zorgmedewerkers met klachten die zich willen laten testen: GGD regio Utrecht 030-6305400. 
  • Voor vragen met betrekking tot PBM (persoonlijke beschermingsmiddelen): Veiligheidsregio Utrecht 088-8781000.
  • Landelijke informatielijn coronavirus: 0800-1351.

Lees meer

Centrum voor Levensvragen
Deze tijd brengt voor veel mensen zorgen en levensvragen. De geestelijk verzorgers van de centra voor levensvragen in Midden-Nederland staan klaar om hierbij te begeleiden: per telefoon of via beeldbellen. Dit is kosteloos voor mensen die in de palliatieve fase of 50+ zijn. Verwijs dus tijdig door als je denkt dat het goed kan zijn! Lees meer of bel 085-0043063.