Regio ZOU
Regio Lekstroom

Tools | Beeldbellen via VIPLive


 

Beeldbellen via VIPLive

Aan het patiëntoverzicht van VIPLive is inmiddels de actie ‘Beeldbellen’ toegevoegd. Als u hierop klikt, dan kunt u de patiënt een sms sturen met een unieke link voor een beeldbel-consult. Deze optie is te gebruiken voor alle patiënten. Patiënten die nog niet vindbaar zijn in VIPLive, kunnen via SSO in het HIS worden toegevoegd. De beeldbelfunctie is nog niet geïntegreerd in de VIP app, dit is de volgende stap. Het gebruik van beeldbellen via VIPLive is kosteloos voor de bij UNICUM aangesloten praktijken en ketenpartners zoals de aangesloten diëtisten.

Getest door huisartsen
VIP Beeldbellen is inmiddels getest door enkele huisartsen uit de vakcommissie ICT. De bevindingen zijn positief. Het is eenvoudig in gebruik en ook de veiligheid van deze manier van beeldbellen is positief beoordeeld. Bekijk hier de handleiding voor beeldbellen met patiënten vanuit VIPLive.

Nog geen inlog voor VIPLive?
Indien een praktijkmedewerker wel in het HIS werkt, maar nog geen inlog heeft voor VIP Live, dan kan de helpdesk van Calculus dit voor u regelen. De helpdesk is bereikbaar via 088 – 528 10 20.