Regio ZOU
Regio Lekstroom
Unicum ZOU

Welkom bij UNICUM Huisartsenzorg regio Zuidoost-Utrecht (ZOU)
UNICUM is de regio-organisatie van en voor de huisartsen in twee verschillende regio’s. De aan UNICUM verbonden huisartsen hebben zich verenigd om gezamenlijk hun ambities waar te maken: mensen 7x24 uur voorzien van goede zorg en ondersteuning in de eigen omgeving waarbij de patiënt uitgangspunt is.

Om dit te realiseren werken de huisartsen intensief samen in een multidisciplinair netwerk van (zorg)professionals in praktijk, wijk, gemeente en regio. De samenwerking is gericht op het bevorderen van de eigen regie, autonomie en kwaliteit van leven van mensen.

De huisartsenspoedposten zijn onderdeel van UNICUM. Deze spoedposten zijn gevestigd in Nieuwegein en Zeist. Hierdoor wordt de belofte van 7x24 uurs zorg waargemaakt.

Gezocht: Doktersassistente(s) in Nieuwegein
Gezondheidscentrum Zorgplein Zuid in Nieuwegein is op zoek naar doktersassistentes. Wie maakt hun team compleet?
Lees meer »
26-07-2021
UNICUM Huisartsenzorg
Voortgang praktijkscan
Op maandag 5 juli hebben alle praktijken hun inloggegevens ontvangen om te kunnen starten met de praktijkscan. Graag willen wij u hierbij op de hoogte brengen van deze voortgang.
Lees meer »
22-07-2021
UNICUM Huisartsenzorg
Gezocht: Doktersassistent in Zeist
Huisartsenpraktijk Laantje zonder Eind in Zeist is op zoek naar een Doktersassistent m/v voor 2 á 3 dagen per week!
Lees meer »
21-07-2021
UNICUM Huisartsenzorg
Gezocht: POH-S in Nieuwegein
Huisartsenpraktijk Mondriaanlaan zoekt een POH-S die graag wilt werken in een enthousiast team in Nieuwegein.
Lees meer »
21-07-2021
UNICUM Huisartsenzorg
Optimale zorgtafel Oncologie
In 2019 is de RTA oncologische zorg in de regio geïmplementeerd. Om te kijken in hoeverre de afspraken uit de RTA gebruikt worden en of de oncologische zorg in de regio nog verder verbeterd kan worden is een ‘optimale zorgtafel’ georganiseerd.
Lees meer »
15-07-2021
UNICUM Huisartsenzorg
Dag voor de POH
Vandaag hebben alle POH’s een uitnodiging ontvangen voor de Dag voor de POH op 4 november aanstaande. Een dag speciaal georganiseerd door UNICUM met interessante lezingen, praktische workshops en gezelligheid. Kom je ook?
Lees meer »
15-07-2021
UNICUM Huisartsenzorg
Gezocht: Administratief medewerker voor 12 uur per week
e huisartsenpraktijk van Medisch Centrum Molenzoom in Houten is per 1 september 2021 op zoek naar een administratief medewerker voor 12 uur per week (4x 3 uur)
Lees meer »
14-07-2021
UNICUM Huisartsenzorg
Jaarverslag 2020
2020 was in vele opzichten een bewogen jaar. We begonnen vol enthousiasme met het waarmaken van ons ambitieuze jaarplan toen COVID-19 alles onverwacht ontregelde. Ondanks deze crisis is er bij UNICUM veel bereikt. Wilt u weten wat? Lees dan ons jaarverslag 2020.
Lees meer »
12-07-2021
UNICUM Huisartsenzorg
Gezocht: Doktersassistent(e) in Houten voor 34 uur p/w
De huisartsen van Medisch Centrum Dorp in Houten zijn op zoek naar een doktersassistente (m/v) voor 34 uur per week!
Lees meer »
07-07-2021
UNICUM Huisartsenzorg
Gezocht: Allround doktersassistent(e) voor 2 dagen p/w
Huisartsenpraktijk Rutgers en de Joode in Zeist is per direct op zoek naar een allround doktersassistent(e) voor 2 dagen per week die het team doktersassistentes kan komen versterken.
Lees meer »
07-07-2021
UNICUM Huisartsenzorg
Wijziging procedure plaatsen Venflonnaalden
De afgelopen decennia heeft de RAVU op verzoek van huisartsen Venflonnaalden geplaatst bij patiënten met een euthanasiewens. Vanaf 12 juli 2021 neemt ExpertCare deze rol over van de RAVU in de provincie Utrecht. Wat verandert er vanaf deze datum?
Lees meer »
07-07-2021
UNICUM Huisartsenzorg
VIP-nieuws - webinars, rapporten en tips
Nieuws over aankomende webinars over VIPLive, (nieuwe) rapporten, waaronder het nierschaderapport, aandachtspunten-rapporten voor DM, COPD en CVRM) en een rapport voor beter gebruik van antibiotica. Als laatste een tip over slim voorraadbeheer.
Lees meer »
29-06-2021
UNICUM Huisartsenzorg